Van LOUNGE tot PARTY 

De PERFECTE muziek voor ELKE gelegenheid!
 
Zanger / toetsenist / DJ / presentator Paul Chapman is een geboren entertainer en een topper in het creëren van sfeer. Met zijn vriendelijke, open uitstraling en zijn uiterst veelzijdige repertoire, weet hij van iedere gelegenheid weer een onvergetelijke happening te maken.Het allround repertoire van deze entertainer bestaat o.a. uit lounge en diner music, actuele tophits, swingende evergreens, latino, ballades, rock ‘n’ roll, country, 5-ties, 6-ties, 7-ties, 8-ties, 9-ties, soul, disco, Nederlands-, Duits- en Limburgstalige hits.
paulchapman.nl

Door zijn uitgebreide repertoire en energieke speelwijze is Paul een graag geziene act op de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt Paul o.a. tegenkomen als entree-act of als avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden, jubilea, e.d., als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huwelijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.

One Man Band – Entertainer

Paul verzorgd een interactieve Crazy Piano act waarin alles mogelijk is … Lounge / Disco / Dance / Party / Evergreens etc etc etc, U roept, Paul speelt.
 
 Paul als Lounge & Party DJ
 
van Groovy easy listening en lounge muziek op een volume waarbij de gasten op een normaal niveau kunnen converseren. Ideaal voor uw receptie, etentje of voor presentatie doeleinden … tot een uitbundig, spetterend feest!
 
– DJ versus live muziek. Voordeel :  Ongelimiteerde repertoire keuze!
                                       Nadeel   : Een DJ doet niets eigens en is mede daardoor statischer dan Live muziek!
Bij uitstek zeer geschikt is voor kleine gelegenheden en gezelschappen!
 
– Live Acts
 
bestaan uit spectaculaire Shows geheel afgestemd op Uw wensen. De shows vinden bij voorkeur plaats met en tussen het publiek waardoor de Live Acts in samenwerking met de DJ maar heel weinig ruimte in beslag nemen en uw gasten zelfs op kleine locaties, dank zij de dynamische, interactieve performance en de meeslepende live muziek, toch het gevoel beleven als was er een grote band aanwezig!
– De DJ is in combinatie met live- acts het perfecte product voor uw evenement. Met onze ervaring spelen wij probleemloos in op de behoeften van uw gasten en garanderen u het slagen van elk evenement ongeacht :  Personeelsfeest / Receptie / Bruiloft / Diner avond / Feesttent / Oktoberfeest etc. etc. etc.
 
Uiteraard kan dit alles zowel in de zaal als ook als podium act uitgevoerd worden!
 
Wilt U meer informatie of bent U geïnteresseerd in een boeking, neem dan gerust contact op T +31 622 95 97 16 of info@paulchapman.nl