Van LOUNGE tot PARTY 

De PERFECTE muziek voor ELKE gelegenheid!

De beste bruiloft-, Feest- en Coverband

De beste bruiloft-, Feest- en Coverband :
Paul verzorgd een interactieve muzikale act waarin alles mogelijk is ... Lounge / Disco / Dance / Party / Evergreens etc etc etc, U roept, Paul speelt. Daarom is zanger / toetsenist / DJ / presentator Paul Chapman als geboren entertainer een topper in het creëren van sfeer. Met zijn vriendelijke, open uitstraling en zijn uiterst veelzijdige repertoire, weet hij van iedere gelegenheid weer een onvergetelijke happening te maken.Het allround repertoire van deze entertainer bestaat o.a. uit lounge en diner music, actuele tophits, swingende evergreens, latino, ballades, rock 'n' roll, country, 5-ties, 6-ties, 7-ties, 8-ties, 9-ties, soul, disco, Nederlands-, Duits- en Limburgstalige hits.
One Man Band | Duo | Trio | Kwartet of  XXL Top 100, Cover-, Feest-, Event- & Bruiloftsband

zijn reeds jaren een begrip in binnen en buitenland. De Paul Chapman Band, kortweg PCB ( klinkt al als een party drug ), verzorgt een spectaculaire, spetterende Show!

Omdat de wensen van het uitgaanspubliek steeds wijzigen biedt Paul Chapman jou de mogelijkheid de band geheel af te stemmen op jouw wensen. Een Rockband moet tenslotte anders klinken dan een Latin Combo of Oktoberfest band. Om dit te kunnen realiseren heeft Paul Chapman een netwerk van gerenommeerde, professionele, geroutineerde en gespecialiseerde muzikanten in werkelijk elk genre opgebouwd. Hierdoor kan hij garanderen dat jij exact die Band krijgt die jij je wenst en die daardoor 100% bij jouw evenement past!
Om het helemaal spectaculair te maken brengt de Paul Chapman Band tegenwoordig zijn eigen Pauze Disco mee!
Verder kun je de Band zelf naar wens en budget samenstellen! Of je een eenmansband zoekt of een 8 mans formatie met blazers sectie, NIETS is onmogelijk! Paul Chapman kan werkelijk aan AL jouw wensen voldoen!
.
Wilt je meer informatie of bent je geïnteresseerd in een boeking, neem dan gerust contact op.
Bel T +31 622 95 97 16 en Paul maakt graag een offerte op maat, speciaal voor jou!

Paul Chapman Triple XXX

Paul Chapman de Bend

Paul Chapman de Bend XXL

Duo : Oldies Avond

Paul Chapman One Man Band

Oktoberfest Band

Door zijn uitgebreide repertoire en energieke speelwijze is Paul een graag geziene act op de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt Paul o.a. tegenkomen als entree-act of als avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden, jubilea, e.d., als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huwelijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.

One Man Band