De perfecte muziek voor elke gelegenheid !

DJ, Live Muziek of lekker een combinatie van beiden ?!
- Voordeel van Live Muziek is dat de liedjes een eigen tintje krijgen en de interactie met het publiek aanzienlijk groter is dan met een DJ!

- Voordeel van een DJ is  Ongelimiteerde repertoire keuze!
- Nadeel van een Dj is dat hij de originele opnames draait ( Start mp3 of CD / 3 minuten gebeurd er meestal niks / Stop Mp3 of CD  ). De DJ voegt ook meestal niets eigens. Een DJ optreden is daardoor veel statischer dan Live muziek!

- Het argument volume is tegenwoordig geen argument meer om de keuze voor een Dj te maken! Ook live muziek kan op zeer lage geluidsniveaus worden uitgevoerd en is daardoor ook uitermate geschikt voor kleine gelegenheden en kleine gezelschappen!

- Paul Chapman biedt ook de combinatie van Lve Muziek en DJ  ... het beste van 2 werelden 🙂

DJ zijn is meer dan alleen maar een muziekje opzetten, het is een vak op zich!

Vanaf zijn 13e jaar verzorgd Paul Chapman als DJ al de muziek op kleine en grote feesten in binnen en buitenland. Door zijn enorme staat van dienst heeft Paul naast zijn enthousiasme ook nog eens een berg muzikale bagage bij zich waar de jongere generatie allround DJ's alleen maar van kunnen dromen. Het succes van Paul zit hem in het feit dat hij jou en jouw gasten, onder het motto: U vraagt, wij draaien, steeds een perfect feest weet te bezorgen! Kernpunt in zijn beleid is het om jouw wensen om te zetten hetgeen samen met zijn flexibele opstelling en kwaliteit in licht en geluid een garantie voor succes is!

DJ zijn is meer dan voor Dj spelen. Dj zijn is een vak op zich. Doordat hij al jaren in het vak zit heeft hij geleerd zijn muziek keuze aan te passen aan en af te stemmen op de wensen van jou en jouw gasten. Hij voelt de sfeer perfect aan en bezorgt jullie daardoor een feest om nooit te vergeten.

Het succes van de avond is mede afhankelijk van de zaal aankleding.

Een kale koude zaal zal nooit de sfeer hebben die jij verwacht. Daarom personaliseren wij de zaal graag voor je. Verlichte dansvloer, lichtletters etc.

Ook de opbouw van de avond is bepaald voor uw feest : Lounge & Party DJ

van Groovy easy listening en lounge muziek op een volume waarbij de gasten op een normaal niveau kunnen converseren, ideaal voor uw receptie, etentje of voor presentatie doeleinden ... tot een uitbundig, knallend en spetterend feest!

Muziek keuze :

Uiteraard overleggen wij vooraf welke muziek en welke artiesten jij graag zou willen horen. Op die manier heeft de Dj vooraf al een idee hoe de muziek voor jullie swingende bruiloft in te vullen.

Uiteraard heb ik standaard altijd een microfoon mee, eigenlijk twee zelfs. Maar tijdens het draaien gebruik ik die niet zo veel want ik houd niet zo van geklets en geschreeuw tussendoor. Een goede DJ kan door zijn muziekkeuze de sfeer en stemming bepalen en sturen ...

DJ Paul Chapman voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, schoolfeest, kermis, jubileum, restaurant etc. Paul is als DJ echter ook een graag geziene gast bij kleine gelegenheden en kleine gezelschappen! Ongeacht de gelegenheid, DJ Paul Chapman gaat ervoor. Zowel voor kleine als grote feesten heeft hij de juiste technische oplossingen binnen handbereik. Het maakt niet uit : een groot-, of een klein feest, wij hebben voor elke gelegenheid en vrijwel elk budget een passende oplossing. Er is al een complete Drive-in-Show, inclusief dj, licht en geluid ( tot 80 personen ) vanaf € 375,00 netto gage ( dit is inclusief 100 km reiskosten! )

Latin DJ

Voor gezellige Latin, Caribische, Afro mix avonden ... Muziekstijlen als : Salsa, Bachata, Reggaeton ( Kizomba ), Semba, Kompa, Afro House, Moombahton, Reggae, Latin Pop en ga zo maar door ... lekker swingen in combinatie met het ultieme vakantiegevoel ...

DJ in combinatie met Live Acts
bestaan uit spectaculaire Artiesten Shows geheel afgestemd op Uw wensen. De shows vinden bij voorkeur plaats met en tussen het publiek waardoor de Live Acts in samenwerking met de DJ maar heel weinig ruimte in beslag nemen en uw gasten zelfs op kleine locaties, dank zij de dynamische, interactieve performance en de meeslepende live muziek, toch het gevoel beleven als was er een grote band aanwezig!
Ook is het mogelijk zijn optreden als DJ te combineren met een live artiest, saxofonist, een zingende dj of een karaoke show.

Of jullie nu een feest hebben met 20 of met 600 gasten Paul Chapman is de perfecte keuze.

White Wedding Disco

Speciaal voor bruiloften heeft Dj Paul, tegen meerprijs, een complete Witte Podium Inrichting ( wit Dj-meubel / witte achterwand / witte Aircones / bewegend wit licht en indien gewenst is de dj in wit gekleed. )

Je kunt de speelduur van te voren afspreken maar ook op de middag/avond van het feest zelf. Mocht het erg gezellig zijn en je wilt nog wat langer feesten dan kun je dat gewoon met de Dj overleggen! Mede vanwege ons motto : heeft u iets te vieren wij maken er een knalfeest van zijn onze "drive-in-shows" al meer dan 40 jaar een begrip in binnen- en buitenland! Met meer dan 25 verschillende drive-in-shows zit er altijd iets passendst bij. Zelfs voor een wat beperkter budget ziet hij mogelijkheden.