Er is een tijd van werken ... en er is een tijd van ontspanning! Een bedrijfsfeest is DE gelegenheid voor Uw werknemers om op een ontspannen, informele manier met elkaar om te gaan en daardoor een goede gelegenheid spanningen op te lossen. Wellicht ziet u mensen op de dansvloer waarvan u het niet had verwacht. Of u maakt een babbeltje met mensen  die u normaliter zelden ziet of spreekt. Uitgangspunt is dat U Uw collega's en zij elkaar van een andere kant leren kennen!

Thema's

Wilt u uw feest een extra dimensie geven? Denk dan eens aan een thema feest.

Laat u weer eens lekker mee terug nemen in de tijd met een 70's disco een glitter & glamour of een Vetkuiven en Petticoats Party

Of ga eens lekker helemaal los met een Nederlandstalige avond ( Lekker Lallen Met Z'n Allen! ) / Deutscher Schlager Party / Apres-ski / Mallorca Schiene / Oktoberfest

Geef klasse en stijl aan Uw feest met een Tropical night / All American of Vegas Night  etc ... U verzint het en Paul Chapman realiseert het !

Paul heeft ervaren dat ieder bedrijfsfeest uniek is. Een geslaagd feest begint met een goede organisatie en duidelijke, transparante afspraken. Daarom bespreekt hij vooraf uw  wensen over het verloop van de avond uitvoerig waarbij hij duidelijk aangeeft, dat Uw gasten uiteindelijk bepalen hoe de avond eruit zal zien.

 

partytime