U bent voornemens om te gaan trouwen … gefeliciteerd! De muziek voor Uw trouwmis en feestavond is voor het slagen van Uw bruiloft een doorslag gevende factor.  Een goede voorbereiding is dan ook de garantie tot succes. Ongeacht of Uw voorkeur uitgaat naar Live Muziek een DJ of een combinatie daarvan, Paul Chapman kan daar volledig op inspelen.

Overweging : Live Muziek, DJ of een combinatie daarvan ?

Een DJ heeft uiteraard de beschikking over een ongelimiteerd muziek aanbod waardoor hij in principe zonder probleem al uw voorkeur liedjes ten gehore kan brengen. Een DJ doet echter in principe niets eigens, niets unieks en is mede daardoor plastischer en ook “statischer” dan Live Muziek. Uiteraard voelen beiden het publiek perfect aan en spelen ze beiden in op de stemming. Om U te helpen bij het maken van uw beslissing biedt Paul Chapman ook Live Muziek in combinatie / afwisseling met een DJ aan.

Muziek keuze:
Uit ervaring heeft Paul geleerd dat iedere bruiloft uniek is. Daarom bespreekt hij uw wensen vooraf uitvoerig en maakt duidelijke basis afspraken over het verloop van de avond waarbij hij duidelijk aangeeft dat Uw gasten uiteindelijk bepalen hoe de avond eruit zal zien.

Kwaliteit:
Licht en geluid zijn van ‘A kwaliteit’. Paul wil namelijk niets aan het toeval over laten. Paul Chapman garandeert : geen krakende boxen die hard en schel klinken, geen dof, bonkend geluid, overslaande cd’s of verblindende lampen.

Voor boekingen of informatie bel mij T +31 622 95 97 16.