Zanger / toetsenist / DJ / presentator Paul Chapman is een geboren entertainer en een topper in het creëren van sfeer. Met zijn vriendelijke, open uitstraling en zijn uiterst veelzijdige repertoire, weet hij van iedere gelegenheid weer een onvergetelijke happening te maken.

Het allround repertoire van deze entertainer bestaat o.a. uit lounge en diner music, actuele tophits, swingende evergreens,  latino, ballades, rock ‘n’ roll, country, 5-ties, 6-ties, 7-ties, 8-ties, 9-ties, soul, disco, Nederlands-, Duits- en Limburgstalige hits.

Door zijn uitgebreide repertoire en energieke speelwijze is Paul een graag geziene act op de meest uiteenlopende gelegenheden. U kunt Paul o.a. tegenkomen als entree-act of als avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden,jubilea, e.d., als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huwelijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.

Paul Chapman als One Man Piano Band / Entertainer Lekker ouderwets met synthesizer of, in combinatie met zijn rode vleugel, een interactieve Crazy Piano act waarin alles mogelijk is   … Lounge / Disco / Dance / Party / Evergreens etc. etc. etc., U roept, Paul speelt.

Paul Chapman als DJ i.p.v. live muziek! Van Groovy easy listening en lounge muziek op een volume waarbij de gasten op een normaal niveau kunnen converseren. Ideaal voor uw receptie, etentje of voor presentatie doeleinden … tot een uitbundig, spetterend feest! Ook zeer geschikt is voor kleine gelegenheden en gezelschappen!

Voordeel : een DJ heeft een ongelimiteerde repertoire keuze!

Nadeel    : een DJ is veel statischer dan Live muziek!

Paul Chapman Band Top 100 & Feestband, is reeds jaren een begrip in binnen en buitenland. De Paul Chapman Band, kortweg PCB ( klinkt al als een party drug ), verzorgt een spectaculaire, spetterende Show!

Omdat de wensen van het uitgaanspubliek steeds wijzigen biedt Paul Chapman U sedert 2000 ook de mogelijkheid de band geheel af te stemmen op Uw wensen en evenement. Een Rockband moet tenslotte anders klinken dan een Latin Combo of Oktoberfest band. Om dit te kunnen realiseren heeft Paul Chapman een netwerk van gerenommeerde, professionele, geroutineerde en gespecialiseerde muzikanten in werkelijk elk genre opgebouwd. Hierdoor kan hij garanderen dat U exact die Band krijgt die U zich wenst en bij Uw evenement past!

Om het helemaal spectaculair te maken brengt de Paul Chapman Band tegenwoordig zijn eigen Disco Act mee!

Verder kunt U de Band zelf naar wens en budget samenstellen! Ongeacht of u een duootje zoekt of een 8 mans formatie met een zangeres en een 3 mans blazers sectie, NIETS is onmogelijk! Paul Chapman kan werkelijk aan AL uw wensen voldoen!

De DJ is in combinatie met Live Acts, bestaande uit spectaculaire Shows, het perfecte product voor uw evenement. De shows, afgestemd op Uw wensen, vinden bij voorkeur plaats met en tussen het publiek waardoor de Live Acts in samenwerking met de DJ maar heel weinig ruimte in beslag nemen en uw gasten zelfs op kleine locaties, dank zij de dynamische, interactieve performance en de meeslepende live muziek, toch het gevoel beleven als was er een grote band aanwezig! Met onze ervaring spelen wij probleemloos in op de behoeften van uw gasten en garanderen u het slagen van elk evenement ongeacht :  Personeelsfeest / Receptie / Bruiloft / Diner avond / Feesttent / Oktoberfeest etc. etc. etc.

Uiteraard kan dit alles zowel in de zaal als ook als podium act uitgevoerd worden!

Wilt U meer informatie of bent U geïnteresseerd in een boeking, neem dan gerust contact op : T: +31 622 95 97 16 of info@paulchapman.nl