Een pub quizz is een soort triviant maar dan in de kroeg of een andere door jou gewenste locatie. Kennisvragen over geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, cultuur: alles is mogelijk. Vragen worden vaak opgeleukt met video’s, muziek en foto’s. Op een antwoordformulier beantwoorden teams quizvragen die de quizmaster stelt. En degene met de meeste punten wint. Klinkt simpel toch? Niet als je met ons meespeelt. Wij geven de traditionele pub quizz een twist. Afwijkende spel formats, uitdagende opdrachten, bijzondere locaties en passende thema’s: wij mixen custom content met algemene kennis en creëren voor jouw familie-, vriendengroep-, of bedrijfsfeest een pub quizz op maat.

In de meeste gevallen wordt de quizz in 6 blokken van 15 minuten verspreid over de avond gehouden. Je begint met een blokje van bijv. 20 muziek dan 15 minuten quizz dan weer 20 min muziek etc … hierdoor krijg je, ook met kleine gezelschappen, een gezellige actieve, interactieve avond.

Pub Quizz, PubKwis, PubQuiz, Pub Kwis, Pub Quiz, PubQuizz, Kwis, TriviaKwis … het maakt niet uit hoe je het schrijft het gaat uiteindelijk alleen maar om de fun die je ermee zult hebben!

Pub Kwis paulchapman.nl